miércoles, abril 26, 2006

Barcelona tv en streaming

Des del 23 d'abril, Barcelona tv també es veu per internet. Només cal connectar-se a la web i fer clic a la finestreta on diu "Barcelona tv en directe". Perquè la qualitat de la reproducció sigui bona cal disposar d'una connexió ADSL de 512 Kbps mínim i tenir el Windows Media Player instal·lat. Amb Mac i Safari també es veu.

No us preocupeu si noteu una mica de retard en la reproducció. És normal. La tecnologia streaming permet reproduir els fitxers multimèdia al mateix temps que es descarreguen. Però, la qualitat de la imatge depèn de diversos factors. Si l'ample de banda no és suficient, en alguns moments, veureu que a la base de la pantalla surt la paraula 'Buffering' i que la imatge es para. Això vol dir que hi ha dades emmagatzemades esperant per ser reproduïdes. De seguida es reprèn.

D'altra banda, en alguns moments del dia, us pot aparèixer una imatge de la ciutat presa des de Collserola. Això vol dir que el programa que s'està emetent per Barcelona tv en aquell moment no té drets per ser reproduït a internet. Podeu consultar a la programació la propera emissió.

No hay comentarios: