martes, abril 11, 2006

Viatges d'última hora?

Després de la música, la salut i el sexe, els viatges són el més buscat a internet. Organitzar-se les vacances des de l'ordinador de casa és cada cop més habitual i s'ha convertit en un negoci que va facturar 2.500 milions d'euros del 2005, segons un informe de DBK Comercio Electrónico de Viajes.

Van encetar el negoci les companyies aèries de vols barats i les agències virtuals, però les agències tradicionals també s'han apuntat al carro i ofereixen cada cop paquets més competitius a través de la seva pàgina web.


Entre les agències virtuals, les més conegudes són potser:
Viajar.com
Muchoviaje.com
Atrapalo.com
Edreams.es
Lastminute.es per a vols d'última hora.

Ofereixen paquets de vol+allotjament interessants sempre que es contracti el viatge amb la suficient antelació. Per a viatges d'última hora, cal comptar que l'hora de sortida i d'arribada no seran flexibles. En aquests casos, de vegades, surt a compte contractar, d'una banda, el vol a una companyia de baix cost i, de l'altra, l'allotjament, a una altra web especialitzada.

Entre les companyies de baix cost, les més conegudes són:
Ryan air
Vueling
Easy Jet
Air Berlin


Per reservar hotels, podeu fer un cop d'ull a:
Venere.com: Teniu en compte els comentaris dels usuaris. Són molt útils. La gent, a més, acostuma a ser sincera.
Bookings.es: una bona opció fins i tot en temporada alta.


Important! A l'hora de fer una reserva, tant de vol com d'allotjament, comproveu que la pàgina sigui segura. Si apareix un cadenat a la base de la pantalla, podeu fer l'operació amb tota tranquil·litat.

Bones vacances!

No hay comentarios: