martes, abril 18, 2006

Recorreguts en 3D, calendari i cercador nou

Tres novetats a comentar aquesta setmana:

-La web de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha estrenat un nou servei que indica com anar d'un punt a l'altre de la ciutat en 3D. Només cal escriure de quina adreça surts i a on vols anar, decidir si vols fer el recorregut en metro o bus i quants transbordaments estàs disposat a realitzar i l'aplicació et diu quina és la millor opció i quant temps trigaràs a arribar. Això sí, cal tenir instal·lat un plug-in de Java, però el navegador ja t'avisa i només cal seguir les passesm recomanades.

Google ha posat en marxa la seva agenda-calendari. Sembla àgil, estable i fàcil d'utilitzar. Com molts altres productes del cercador està connectada al gestor de correu Gmail i permet compartir esdeveniments amb altra gent que utilitzi l'aplicació i importar-ne d'altres agendes com la de Yahoo o, fins i tot, la de l'Outlook.

-Finalment, per no ser menys que Google, Microsoft ha presentat el seu nou cercador acadèmic del paquet Windows Live, que competeix directament amb Google Scholar. Una cerca sobre cèl·lules mare, per exemple, ofereix 41.548 resultats mentre que Google Scholar només en retorna 6.010. És clar que el Live hi inclou articles de diari, que Google té indexats a un altre lloc, Google News. Anirem seguint el tema.

Salut i bits!

No hay comentarios: