jueves, febrero 08, 2007

L'Office de Google

(Avui amb la música de fons de live365.com, una xarxa que compta amb unes 10.000 emissores de fins a 150 països.)

Per què tenir instal·lat els programes ofimàtics clàssics a l'ordinador si en podem fer servir d'altres de semblants en qualsevol màquina amb connexió a internet? La xarxa com a disc dur per poder desar-hi els nostres documents atreu cada cop més usuaris.

Veient com està el panorama, Microsoft s'ha afanyat a posar online l'Office Live que, evidentment, només es pot fer servir si tens l'IE6 corrent sobre Windows 2000, XP o Vista.

Mentrestant Google ha tret (en versió beta, és clar) diversos programes d'ofimàtica com ara el processador de textos Writely, o els fulls de càlcul SpreadSheets, que se sumen al paquet Google Apps, que inclou Gmail, Google Calendar, Google Talk i Google Pages Creator. A més, sembla que està preparant una eina per fer presentacions, vaja un Powerpoint online, que es dirà Google Presently... Un pas més cap al Google Office que, com tot, té avantatges i inconvenients.

1 comentario:

Teknik Informatika dijo...

Google currently does provide better access services according to the needs of users, but others are also competing to provide easily accessible storage space.