miércoles, enero 03, 2007

Els blogs a seguir durant el 2007

(Avui, amb la música de fons de Last.fm, la ràdio social que va néixer el 2002 i va revolucionar el panorama musical internàutic amb una fórmula que permet buscar coincidències entre les seleccions musicals dels diferents usuaris per proposar-los noves cançons. No n'havíem parlat abans perquè per escoltar-la calia obligatòriament descarregar-se un programa. Ara té un reproductor a la mateixa pàgina web!)


I dit això... parlem de blogs (continuo amb la mania d'escriure-ho amb G), dels blogs que diuen que s'han de visitar durant el 2007... abans que es deixin d'actualitzar o desapareguin, si fem cas del darrer estudi de Gartner que diu que el boom de la blogosfera s'acabarà enguany.

Blogpocket ha tret una llista dels 30 blogs imprescindibles per al 2007. No són els típics que té tothom a Bloglines. Diuen que s'han fixat sobretot en l'originalitat de la proposta i en la frescor de l'estil. Entre els recomanats hi ha blogs musicals amb títols enganyosos, com Búscate un novio, apunts curiosos i 'freakies' com els de Fogonazos o Freak's city i reflexions més intimistes com les de Mi Nu Shu o Port 666.

En català, i deixant de banda la llista de Blogpocket, jo acostumo a fer un cop d'ull de tant en tant a l'Aeroplà del Raval, de Tina Vallès, i el blog polític d'en Saül Gordillo. Però, vaja, que la blogosfera és immensa i hi ha pàgines per a tots els gustos... si navegues una estona!

Una darrera recomanació per als amants del 'tot en un': visiteu Netvibes!

BONS BITS I BON ANY!!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

bons bits i bon any igualment, Anna! He vist ara la teva recomanació: MOLTES GRÀCIES! :)

Jobove - Reus dijo...

tenim un blog que es fa veure
http://telamamaria.blogspot.com
irreverent, iconoclasta, ecléctic i llibertari
som a Reus Baix Camp

gràcies per tot

Teknik Informatika dijo...

what is the blogosphere explosion in your writing?